Πάθος για Ποιότητα

Πάθος για Ποιότητα


Η άριστη ποιότητα του τελικού προϊόντος αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο της φιλοσοφίας μας. Όλα μας τα προϊόντα  υποβάλλονται σε εξονυχιστικούς ελέγχους σε κάθε στάδιο της παραγωγής, διασφαλίζοντας ένα αποτέλεσμα που σέβεται τον άνθρωπο/καταναλωτή. Η εταιρεία μας επενδύει συστηματικά στη διασφάλιση ποιότητας και σήμερα διαθέτει τις εξής πιστοποιήσεις:

IFS HPC, το υψηλότερο πιστοποιητικό διασφάλισης ποιότητας που απονέμεται σε εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της προσωπικής υγιεινής.

ISO 9001:2015, για την εφαρμογή του Ποιοτικού Συστήματος, πιστοποιημένο από τον Γερμανικό φορέα TUV- NORD.

ΕΛΟΤ EN ISO 13485:2016, για έγκριση παραγωγής και διακίνησης ιατροτεχνολογικών προϊόντων βάμβακος.

ISO 22716-2007, για την παραγωγή, αποθήκευση και διακίνηση καλλυντικών προϊόντων.

BRC Global Standard, Consumer Products.

FSC Chain-of-Custody, για την προμήθεια χάρτινων στικ (FSC Mix), χάρτινων κουτιών και χάρτινων χαρτοκιβωτίων (FSC Mix, FSC Recycled). Αποθήκευση, παραγωγή και πώληση ωτοκαθαριστών βάμβακος (FSC Mix) – Transfer System.

farettrade

FLO – FAIRTRADE STANDARDS - ID 19186, για την παραγωγή και το εμπόριο του Fair Trade των προϊόντων βάμβακος.

Logo-Pack-1

Global Organic Textile Standard (GOTS), για την παραγωγή και το εμπόριο οργανικών προϊόντων βάμβακος.

ISO 50001, με στόχο την εξοικονόμηση ενέργειας και την μείωση των επιπτώσεων στην κλιματική αλλαγή.

HACCP System (Hazard Analysis and Critical Control Points) για όλα τα προϊόντα της, για ακόμη καλύτερη και πιο αποτελεσματική προστασία του καταναλωτή.

BSCI & ETI - SMETA Code of Contact, η SEPTONA έχει επιθεωρηθεί επιτυχώς βάσει του BSCI και ETI-SMETA Κώδικα Δεοντολογίας.

SEDEX, η SEPTONA είναι μέλος του παγκόσμιου οργανισμού Sedex, γεγονός που αποδεικνύει τη σημασία που δίνει η εταιρεία στον ιδιαίτερο σεβασμό των εργαζομένων και στην πλήρη τήρηση των κανόνων υγιεινής και ασφαλείας, καθώς και των ίσων δικαιωμάτων όλων των εργαζομένων.