Οι νέες μανούλες και οι νέοι μπαμπάδες νιώθουν μια τρυφερή αίσθηση όταν κρατούν το μωράκι τους αγκαλιά. Αν όμως θεωρείτε ότι δεν το κάνετε με τον «σωστό» τρόπο δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Πολλές μανούλες έχουν αντίστοιχες ανησυχίες, οι οποίες στην πορεία εξαφανίζονται. Μόλις μάθετε έναν απλό τρόπο για να σηκώνετε και να κρατάτε το μωράκι σας, τόσο εσείς όσο και το ίδιο θα απολαμβάνετε τις αγκαλιές!

Το να αγκαλιάζετε το μωράκι σας το βοηθά να αισθάνεται λιγότερη ανασφάλεια. 

Όταν το κρατάτε στην αγκαλιά σας είναι μια κίνηση αγάπης που έχει πολλές έννοιες, αλλά μπορεί επίσης να συνοψιστεί στις λέξεις «Μη φοβάσαι, είμαι εδώ για σένα» ώστε να νιώσει αυτή τη «μαγική» φράση χαλαρώνοντας και ηρεμώντας.

Ο πρώτος χρόνος ύπαρξης για το μωράκι σας είναι βασικός για την επιτυχία της μελλοντικής σας σχέσης, καθώς κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου γνωρίζετε ο ένας τον άλλον και χτίζετε έναν δεσμό που βασίζεται στην αγάπη, την εμπιστοσύνη και την ασφάλεια. 

Για το μωράκι σας, το πολυτιμότερο δώρο είναι να του δίνετε όσες περισσότερες αγκαλιές μπορείτε κάθε μέρα, για να νιώσει χαρούμενο και να χτίσετε έναν βαθύ δεσμό μαζί του.

Μπορείτε να του δώσετε την τρυφερότητα που συνοδεύει μια αγκαλιά ακόμα και όταν του αλλάζετε τα ρουχαλάκια του, το κάνετε ζεστό μπανάκι ή του αλλάζετε την πάνα του.

Με αυτόν τον τρόπο εκφράζετε την αγάπη σας, αλλά και τη χαρά που αισθάνεστε επειδή υπάρχει στη ζωή σας.