Η πιο γλυκιά στιγμή στη ζωή σας μόλις έφτασε: γεννήθηκε το μωράκι σας, το οποίο χρειάζεται την προσοχή και τη φροντίδα σας. Η αλλαγή της πάνας είναι από ένα από τα βασικότερα στοιχεία φροντίδας για το μωράκι σας, και με βάση τις συνήθειές του εξαρτάται και η συχνότητα αλλαγής της. Εάν σας φαίνεται δύσκολο στην αρχή, μην ανησυχείτε – θα γίνει πιο απλό γρήγορα!

Υπάρχουν τρόποι προκειμένου η αλλαγή της πάνας στο μωράκι σας να γίνεται εύκολα.

Η Αλλαξιέρα: 

Δεν υπάρχει συγκεκριμένη αλλαξιέρα, αλλά θα χρειαστεί αυτή που θα επιλέξετε να έχει αρκετούς αποθηκευτικούς χώρους και ραφάκια ενδεχομένως, για να σας διευκολύνει καθημερινά. 

Ένα σελτεδάκι (πετσετούλα πλαστικοποιημένη):

Για το άλλαγμα της πάνας στο σπίτι ή σε εξωτερικό χώρο όπως ένα μαγαζί ή έναν παιδότοπο.

Βρεφικές πάνες: 

Οι βρεφικές пάνες SEPTONA calm n’ care пροσφέρουν αпοδεδειγμένη αпαλότητα και αпορροφητικότητα για την пροστασία και φροντίδα του μωρού σας.

Θα χρειαστεί να έχετε αρκετές στον γύρω χώρο. Σημαντικό όμως είναι να γίνεται η σωστή επιλογή της πάνας με βάση τα κιλάκια του μωρού σας, ώστε να είναι άνετο και να αποφευχθούν οι διαρροές. Στο επάνω μέρος της συσκευασίας μας υπάρχει αναλυτικός πίνακας με βάση τα κιλάκια, για να βρείτε ποιο νούμερο είναι το κατάλληλο για το μωράκι σας.

Τα μωρομάντηλα: 

Τα απαλά μωρομάντηλα SEPTONA calm n’ care τα οποία είναι κατάλληλα για την καθημερινή περιποίηση της ευαίσθητης βρεφικής επιδερμίδας του, ιδιαίτερα αν είστε εκτός σπιτιού και δεν έχετε γρήγορη πρόσβαση σε νεράκι για να πλύνετε το μωράκι σας. 

Η κρέμα συγκάματος για τους ερεθισμούς:  

Είναι πιθανό να μην παρατηρήσετε συχνά τον μικροσκοπικό ερεθισμό του δέρματος του μωρού σας εάν επιλέξετε την κατάλληλη πάνα για αυτό. Ωστόσο, τα εξανθήματα και οι ερεθισμοί είναι συχνά «φαινόμενα» σε ορισμένες περιπτώσεις, λόγω του εξαιρετικά ευαίσθητου δέρματος που έχουν τα μωράκια. Εφαρμόστε την προστατευτική κρέμα συγκάματος SEPTONA calm n’ care με εκχύλισμα βαλσάμου και πανθενόλης μετά το καθάρισμα του μωρού σας, ώστε να προστατεύσει την επιδερμίδα του μωρού σας από συγκάματα, ερεθισμούς και υγρασία.